עזרה דחופה - בנות שנתיים

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

11/09/2016 | 22:11 | מאת: ליאור

הבנות שלי (שנה ו11 חודש) התחילו גן החודש אחרי כמעט שנתיים עם מטפלת. עד כה תמיד אכלו מעולה, מגוון ובכמויות גדולות. מאז שהתחילו את הגן כל אחת מהם שינתה התנהגות: אחת - הורידה משמעותית מאוד את הכמות שהיא אוכלת, גם בגן וגם בבית. לא מוכנה להכניס לפה גם מאכלים שהיא תמיד היתה טורפת. בלי קשר לאוכל, גם מתנגדת להמון דברים וישר אומרת לא, בנוסף רוצה הרבה ידיים. השניה - הורידה משמעותית מאוד את הכמות שהיא אוכלת בגן, בבית המצב יחסית סבבה מבחינת האוכל. בנוסף צריכה יותר חיבוקים ותשומת לב. אני משתדלת שלא לעשות עניין מכך, ופשוט להציע מאכלים אהובים, אבל בינתיים אין שינוי במצב המתסכל. מה עושים?

זה מצב מוכר ואין לכם מה לדאוג . הם נכנסו לגן חדש ונמצאים עם עוד ילדים ,הכל פשוט חדש ולכן צריך זמן כדי שיתרגלו .תנסו להתנהג כרגיל אמור לחזור להיות בסדר סבלנות כי זה השבוע השני רק

15/09/2016 | 20:49 | מאת: ליאור

תודה על התשובה. כמה זמן זה סביר שייקח לדעתך עד שהמצב יחזור לקדמותו?

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים