בת 6.5 חודשים-אשמח לסדר בבלגאן

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

29/08/2016 | 20:27 | מאת: נורית

שלום, אשמח להבהרה לגבי מספר הארוחות המומלצות ביום לביתי בת 6.5 חודשים. יש לציין שהיא ירדה מאחוזון 30 לאחוזון 9 ונדמה לי שירדה לי מאוד כמות החלב. אני מתחילה לשלב לה תמ"ל אחרי חצי שנה של הנקה מלאה. בנוסף היא אוכלת פעם ביום פירות, פעם ביום ירקות (אני מוסיפה להם הודו, קטניה, קצת פסטה), ואחה"צ קערת דייסת דגנים מעורבים על בסיס תמ"ל. כמה בקבוקים/הנקות להוסיף לארוחות שציינתי ומה לעשות בהתעוררויות הליליות? תודה רבה

מכוון שאת משלוות הנקה ובקבוקים אני לא יכולה לומר לך כמה אם זה בקבוקים אומורה לאכול 4 בקבוקים וארוחת פירות וארוחת מרק בליילה אם קמה צריך להמשיך לתת הנקה או בקבוק

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים