האכלה איטית

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

28/08/2016 | 00:55 | מאת: שירן

שלום, בתי בת 5 חודשים וניזונה מנוטרילון משקלה כיום 6.5 קילו וכמות האכלות שהיא צורכת ביממה הינה 5 ( 4 במהלך היום 1 בלילה) הכמות שהיא אוכלת היא 150 אך זמן האכלה נע בין שעה לשעה וחצי ( אחרי כמות של 60 היא כבר עושה הפסקה ולאחר מכן אוכלת כמויות קטנות בהמון הפסקות), היא מראה נכונות לאכול בעיקר כשהיא עייפה ( דבר שאני מנסה למנוע כדי לא לייצר התניה בין אכילה ושינה) הבקבוק שאני נותנת לה הוא אוונט בפטמה 3 מה אני יכולה לעשות כדי לקצר את זמן הארוחות? כי במידה ולא אעשה את ההפסקות היא יכולה להסתפק בכמויות הרבה יותר קטנות. לתשובתך אודה

את צריכה באופן רצוני לקצר זמני אכילה .תינוקך מספיק גדולה על מנת לעלות לבד נפחים של אוכל גם אם נדמה לך שאם תקצרי תוכל פחות . היא יודעת לווסת את התאבון שלה לכן אני מציעה שתתחילי להאכיל אותה כ20 דקות ומה שאוכלת ב20 דקות זה מה שיהיה ואת תיראי שלאחר מכן (כלומר 3-4 שעות ) תרצה לאכול יותר אבל על מנת שזה יקרה את צריכה לעשות זאת באופן רציף . בעיקרון תוך 5-10דקות היא אמורה לאכול את המנה שלה

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים