ילדה בת שנתיים שלא אוכלת

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

21/08/2016 | 09:59 | מאת: לירז

שלום, בתי בת שנתיים ומאוד בעייתית עם אוכל. כל הזמן צריך לרדוף אחריה שתאכל משהו. לא נוגעת בירקות ופירות. אוכלת רק קוטג', חביתה, מעדנים, חלב. קצת אורז ופתיתים. לעתים מסכימה לפיצה, שניצל ועוף. אדגיש כי אוכלת עדיין בקבוקים בוקר וערב-מדוללים. מה ניתן לעשות כדי לגרום לה לאכול יותר בחשק? אילו בדיקות דם מומלצות לעשות לה לבדוק שלא חסר לה כלום? מבחינת גובה ומשקל היא בסדר. תודה

הבת שלך קצת בררנית והרבה פעמים טעמים משתנים רק בגיל מאוחר או רק שנמצאים בגן עם ילדים לא צריך לרדוף אחריה וגם לא ללחוץ ,אתם תמשיכו לאכול ארוחות משפחתיות וגם תמשיכו לאכול לידה פירות וירקות בקשר לבדיקות דם את צריכה להתייעץ עם הרופאה ובהתאם תיתן לך בדיקות דם

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים