תזונה לגיל 7 מספר ארוחות

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

20/08/2016 | 22:21 | מאת: גלית

6 : 21:06:37 שלום בני בן 7 חודשים. אוכל מוצקים ומאוד אוהב... יונק פעמיים ביום(בוקר וערב) ותמל צמחי פעמיים ביום(אלרגי לחלבון פרה). סדר יום מבחינת ארוחות: 6:00 הנקה 9:00פירות ושקדיה 12:00 ירקות ועוף טחונים 15:00 בקבוק תמל צמחי 18:00 ארוחת ערב ירקות וקצת פחמימה או פרי עם דייסת אורז 19:15 הנקה 00:00 בערך... בקבוק תמל צמחי ולשאלותיי.. התחלתי עם ארוחת המוצקים קצת לפני גיל 7 חודשים... ןשיחה עם חברה ממש הלחיצה אותי.. שאני נותנת יותר מידיי מוצקים לגילו הצעיר ושהוא אמור לאכול רק שתי ארוחות כאלו ביום. משיטוט באינטרנט ראיתי שבאמת רק לקראת 9 או 10 חודשים נותנים 3 ארוחות. חשוב לי לציין כי בערב לפעמים אוכל קצת מהואכל המבושל שאנחנו אוכלים (קינואה אורז ירק מבושל ועוד) האם באמת הקדמתי והגזמתי? ייתכן שאני גורמת לו לנזק כלשהו.....? הוא ממש נהנה ממוצקים ומרקמים שונים. הוא ילד פעיל מאוד- זוחל מגיל 5 חודשים ועומד כבר מגיל 6 חודשים... אשמח לעזרה והכוונה בהקדם... תודה מראש... אמא בהתקף חרדה קל...

בסדר גמור כל עוד שעולה במשקל ומתפתח יפה 2 הנקות ו2 בקבוקי תמ"ל בסדר גמור

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים