הקאה בשעות הערב תינוקת בת שנה ושמונה חודשים

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

19/08/2016 | 13:04 | מאת: קרן

שלום רב. בתי בת 1.8 חודשים בריאה ובמשקל תקין. לאחרונה מקיאה בשעות ערב לאחר מקלחת ובקבוק. ארוחת ערב טובה! כשעה לפני מקלחת ובקבוק לפחות 240 מ"ל חלב. שמנו לב שמתעוררת אחרי חצי שעה שהשכבנו אותה לישון בבכי, ההנחה שרעבה ומכאן מתחילה הבעיה.. היא שותה מעט חלב ומקיאה! מה עלינו לעשןת כדי למנוע את ההקאות? מה משתבש בעצם? ברור שאוכלת יותר מדי, לשנות כמויות? לוח זמנים? בתי הולכת לישון בסביבות 19 לרוב אין בעיה בהרדמות וישנה 12 שעות תודה רבה קרן.

יתכן שזה התנהגותי לכן אם אוכלת ארוחה טובה בערב כולל גבינה או מוצר חלב אחר תנסי לא לתת בקבוק חלב ,תני במקום מים ויתכן שזה יסתדר

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים