תינוק שצריך המון הפסקות באמצע האוכל

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

12/08/2016 | 01:32 | מאת: אסתי

התינוק שלי בן 10 שבועות. אני לא מניקה הוא ניזון ממטרנה 6-7 פעמים ביום 120 מ"ל ל 150 מ"ל כל 3 שעות (בלילה הוא ישן בין 6 ל 8 שעות) הבעיה היא שבארוחה שהוא אוכל 60 מ"ל במשך 20 דקות. אחר כך הוא עושה גרפס או שניים לוקח לו תמיד זמן לפעמים גם 10 דקות. אחר כך הוא ממשיך לאכול עוד 20 מ"ל ואז מתחיל לבכות ולא מעוניין יותר. אני מניחה אותו ואחרי חצי שעה שוב בוכה. אני מביאה לו ואז בדרך כלל הוא מסיים את הבקבוק. מה שאומר שכל ארוחה לוקחת בין שעה וחצי לשעתיים ולפעמים גם יותר. זה קורה גם בבוקר אחרי שהוא פיספס ארוחה או שתיים. אני לא יודעת מה הבעיה שלו. החלפתי לסימילאק לא עזר. אשמח לייעוץ. תודה

תנסי לשמור על ארוחה כל 3 שעות גם אם אוכל 20 סמ"ק וכל ארוחה לא יותר מ30 דקות ,יתכן שזה יסתדר לך

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים