שילוב חלב אם ותחליף חלב

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

11/08/2016 | 15:56 | מאת: לירון

אנחנו מזינים את בתנו בחלב אם שאוב במרבית היום ומשלבים מספר קטן של מנות תחליפי חלב. בתנו נולדה במשקל נמוך והוזנה בפגיה מספר ימים במטרנה פגים לאחר מכן כשהגענו הביתה רכשנו את המוצר על מנת לשלבו עם חלב אם שאוב אך בכל ארוחה שבה אכלה מהתמ"ל פלטה כמות גדולה חשבנו שזאת משום שאולי המוצר עצמו לא מתעכל טוב והחלפנו לנוטרילון פגים אך גם בהזנה מהמוצר החדש עדיין בארוחות של התמ"ל הילדה פולטת ואילו בארוחות בהן אוכלת חלב אם לא פולטת מה יכולה להיות הסיבה ואיך מתמודדים עם זה?

יתכן שיש רגישות לחלבון חלב פרה ,אפשרות שתיתני רק חלב אם או אם לא מסתדר לכי לרופא ילדים ותספרי לו יתכן שצריך לתת שילוב של פורמולה יותר מפורקת עם חלב אם . בינתיים תנסי לתת מהתמ"ל 10 סמ"ק פחות אולי פולטת כי זה הרבה תנסי בכל אופן

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים