תינוק עוד מעט בן שנה- קטן לגילו

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

04/07/2016 | 12:16 | מאת: אמא לחוצה

שלום, אני מתייעצת איתך פה לפעמים... בני עוד חודש בן שנה. קיבל המלצה לאינפטריני נמצאים אצל דיאטנית והאמת שזה לא ממש עוזר... ניסינו מה שאמרה.. ילד פשוט גדל לאט לאט... עושה רושם שלא משמין בכלל. אוכל גג 120 מטרנה. גם מוצק בכמויות קטנות. ואני כבר אובדת עיצות. כולם חושבים שהוא בן 8 חודשים. מתסכל. נשלל ציליאק. ברזל תקין. מה יכול להיות.? אני מוטרדת. רופא ילדים טוען שהכל נראה בסדר.. שהוא קטן כי אני קטנה(מה שבכלל לא נכון, אני 1.60 סביר לגמרי) לתשובה אודה

צריך להסתכל איך העקומת הגדילה שלו גם משקל ואורך ואם רציפה ואין שבירה כלפי מעטה הילד גודל יפה בהתאם לקצב שלו ואם יש שבירה כלפי מעטה צריך לבדוק ולהתייעץ עם הרופא והדיאטנית המטפלת לפעמים הגנטיקה של ההורים לא תשקף את הגנטיקה של הילד כי זאת סטטיסטיקה טאין מה לעשות כך שאת צריכה לבדוק ואם הרופא אומר שגודל יפה את לא תוכלי לשנות את חוקי הטבע

10/07/2016 | 10:33 | מאת: אמא לחוצה

אני מבינה... תודה לך

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים