תזונת תינוקת בת חודש וחצי

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

01/07/2016 | 12:03 | מאת: תמר

היי הבת שלי בת חודש וחצי. ניזונה מתמ"ל בלבד. בביהח נתנו לה מטרנה סנסטיב, בבית המשכנו עם מטרנה שעשתה לה גזים. עברנו לסימילאק קומפורט שעשה לה צואה קשה וגזים. בנוסף לכך היא היתה מקשיתה את הגב בארוחות, מכחכחת המון בגרון, לעיתים היה עולה לה אוכל והיא היתה "נחנקת" עד שהיתה בולעת אותו חזרה (אך לא פלטה). בעקבות המלצה של רופאה שאמרה שזה ריפלוקס עברנו לסימילאק שמסמיך בקיבה. העליה של האוכל לגרון אכן הפסיקה אך התחילו לה כאבי בטן (או כך זה נראה לפחות). ממצב של צואה קשה אחת ליום-יומיים, היא התחילה לתת צואה רכה מאוד 3 פעמים ביום. היא נראית חלשה ובוכה יותר מבדרך כלל, כמות השתן תקינה לגמרי, בכל החתלה יש שתן אין לו ריח והוא בהיר. יש לציין כי אנחנו נותנים לה גרפווטר נגד הגזים. אני כבר מיואשת לגמרי, לא יודעת מה לתת לה ואיזה אוכל להתאים לה. אשמח לקבל עצה, תודה רבה

יתכן שיש לה רפלוקס והיה נכון לתת לה פורמולה מיוחדת כפי שנתנו את צריכה לבדוק שעולה במשקל ואם עולה כפי שצריך זה בסדר

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים