בת שנה הפסיקה לאכול בערב

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

30/06/2016 | 21:36 | מאת: גל

שלום בתי בת שנה, עד עכשיו לא הייתה אכלנית גדולה אבל תמיד זרמה יפה אחרי קצת שכנועים בשבוע האחרון פשוט לא מסכימה לאכול בבית בכלל, בשעות היום אוכלת אצל המטפלת שטוענת שהיא באמת קצת נלחמת איתה אבל בסופו של דבר העא אוכלת, אבל מהשעה שאני אוספת אותה לא מוכנה לאכול כלום עד שהולכת לישון, רק אולי איזה קרקר וגם רק כמה ביסים , לא מוצקים וגם לא בקבוק לפני השינה! היא פשוט נועלת את הפה ולא מוכנה להכניס כלום אני כבר ממש נואשת ולא יודעת מה לעשות מנסה הסחות דעת, ניסיתי מגוון רחב של מזונות שאולי היא תרצה אבל פשוט כלום נותנת ביס קטן בלחץ ואז מעיפה על הרצפה בכפית לא מוכנה בכלל ולבד היא ממש נותנת איזה שני ביסים בלבד העניין הוא שהיא לא אוכלת ובגלל זה חזרה לקום לי בלילה לאכול אני אשמח מאוד לעצה מה לעשות וכיצד ניתן שתחזור לאכול את ארוחת הערב תודה רבה

את צריכה לדבר עם המטפלת לא יתכן שתדחוף לה אוכל היא צריכה לעשות סדר עם האוכל ולא לתת לה כל פעם ואם הילדה לא רוצה לא לתת כשי תהיה רעבה תוכל ואז יתכן שתוכל בערב בתנאי שלא ממלאת אותה בא. ביניים כאשר את בראה לקחת אותה

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים