לא אוכל ארוחת צהריים מסודרת

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

27/06/2016 | 08:53 | מאת: חסוי

שלום רב, בני בן 7, לומד בבית ספר ונשאר בצהרון עד אחה"צ לפני מס' חודשים החליט שהוא מפסיק לאכול ארוחת צהריים בצהרון ומאז אני שולחת איתו אוכל גם לצהריים (כריכים, תפוח אדמה, פסטה), מכיוון שעכשיו קיץ מספר המאכלים שניתן לשלוח איתו מצומצם מאוד. האם יש לכם רעיונות מה ניתן/חשוב לשלוח לארוחת צהריים? בגלל השינוי הזה הוא אוכל פחות בשר. הוא מאוד גדל עכשיו, איך כדאי להתנהל סביב האוכל בארוחת הצהריים והערב כדי שלא יחסר לו כלום ? תודה

לא בטוחה שזא ראיון טוב לשלוח לו אוכל לצהרון כאשר כולם אוכלים בצהרון .צריך לבדוק קודם כל מה האפשרויות בצהרון בנוסף את יכולה לתת בערב בבית ארוחה בשרית

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים