תינוקת בת שבועיים

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

26/06/2016 | 23:32 | מאת: שירן

שלום הבת שלי בת שבועיים סובלת מריפלוקס ואוכלת נוטרילון AR מזה כמה ימים הבעיה היא שהיא לא אוכלת מסודר או את הכמויות שעליה לאכול הונחתי להאכיל אותה בין 60-90 מל לפי דרישה אבל היא אוכלת 10-20 מל ונרדמת ואי אפשר להעיר אותה חזרה לאכול היא פשוט מסרבת ומתעוררת אחרי שעה שעתיים ואוכלת עוד 10-20 מל וכך חוזר חלילה במהלך כל היממה מלבד זה שזה מתיש עבורי לא לישון אני גם חוששת שזה יפגע בגדילה שלה עד כה הגדילה היתה תקינה היא נולדה 2.690 וכעת היא 3.150 מה ניתן לעשות כדי להגביר את כמויות האוכל ולעורר אותה ? תודה !

תנסי לשמור על מרווח זמנים של לפחות שעתיים וחצי ואז לתת לה ,יתכן שזה הסתדר ואז תוכל יותר

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים