הסמכה נוטרמיגן לריפלוקס

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

21/06/2016 | 13:32 | מאת: אלה

שלום, הבת שלי סובלת מריפלוקס די קשה. כרגע אוכלת נוטרמיגן (אלרגיה לחלב) עם הסמכה ומטופלת בלוסק. בלי ההסמכה היא פולטת או אוכלת הרבה פחות. אני מסמיכה 2 כפות מטבח גדושות ומלאות (לא כפיות!!!) על 150 מל וזה יוצא די סמיך...חמש ארוחות כאלה ביום. האם מותר להסמיך ככה? או שזה הרבה מידי? היא לא שותה מים ולא אוהבת מים (בת חמש חודשים)עדיין לא התחלנו טעימות . האם בגלל שזה סמיך היא זקוקה למים?או שהיא אכן מקבלת מספיק נוזלים מהאוכל? תודה רבה מראש, אלה

באמת סמיך מאוד אולי תנסי 3 כפיות מדידה של נוטרמיגן עם קורנפלורנמס ולא כפות מטבח ,זה גם אמור לעזור בעיקרון לא צריך להוסיף מים כל עוד שלא אוכלת מזונות משלימים

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים