תזונה של תינוקת בגיל 5 חודשים

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

18/06/2016 | 17:58 | מאת: אנה

שלום רב, בת שלי עוד כמה ימים בת 5 חודשים שוקלת סביב 6700 קג. אוכלת נוטרילון מיום שנולדה. בגיל 4 חודשים התחילה לאכול 180 מל 5 פעמים ביום וישנה ליחה רצוף. לפני כשבוע התחילה להוריד את כמות האוכל אכלה 120-150 ובימים אחרונים לא מוכנה חאכול יותר מ 90 ומתעוררת לפנות בוקר רעבה. במהלך היום מתנהגת רגיל . מה זה יכול להיות האם יש סיבה לדאגה? אני מאוד מודאגת שלא אוכלת מספיק שלא תעלה במשקל ויפגע לה בהתפתחות. אשמח לתגובה, תודה

לפעמים לתינוקות יש ימים שאוכלים פחות ולא צריך לדאוג ,לכן המדד הוא משקל ,בנוסף הם יודעים להשלים כך שאם ארוחה אכלה 90 סמ"ק ארוחה הבאה תוכל יותר . חשוב מאוד לא לדחוף בכוח את האוכל ,כמה שאוכלת אוכלת . את גם אמורה לתת בגיל הזה טעימות על מנת שבעוד חודש תוכלי להתקדם לארוחת פירות ומרק

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים