האכלת תינוק בן 3 חודשים

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

16/06/2016 | 23:51 | מאת: ממי

שלום בריגיט בשבועיים הראשונים של תינוקי כמעט הנקתי אותו בלעדית (לאחר קיסרי - קיבל תמל בבית החולים). לאחר שקילה אצל הרופאה התברר שלא חזר למשקלו בלידה ולכן אמרה לי להוסיף לו תמ"ל. אני מניקה את תינוקי וגם מאכילה מטרנה. כיום הוא שוקל 6 קג. אני נותנת לו מטרנה 120CC כ-6 פעמים ביום(הוא בדכ בקושי רב מסיים אותה) ובין לבין מניקה אותו לפחות פעם או פעמיים. (אני מותשת). לעיתים אני מקדימה לו את זמן המטרנה מאחר ואני מרגישה שלא שבע מהיניקה. מה לעשות? כיצד אפשר לסדר את ההאכלה שלו? בלילה הוא ישן טוב. אוכל ב-8 ישן מ-10 עד 5 בבקר רצוף.

שלום אם את רוצה להמשיך להניק ולפי המשקל נראה שעלה יפה במשקל ,תני לסרוגין ארוחת תמ"ל הנקה ותשקלי אותו עוד חודש (בערך כל 3-4 שעות ) ועל תשלימי עם תמ"ל כאשר את נותנת הנקה

19/06/2016 | 13:42 | מאת: ממי

בריגיט תודה על תשובתך. אך ההנקה לא מספקת אותו. הוא רעב ורוצה עוד אך השד כבר ריק. וגם אם אני נותנת תמל הוא רעב כעבור שעה וחצי שעתיים. תודה

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים