עזרה דחוף!!!!ריפלוקס

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

02/06/2016 | 10:56 | מאת: שני

שלום בתי בת ארבע וחצי חודשים סובלת מריפלוקס. רופא הילדים המליץ על זנטק. עד עכשיו נתנו אינפמיל שעזר קצת אך עדין היה חוסר שקט ובכי באוכל. ניסנו לתת זנטק עם ---סימלאק רגיל ---אבל הילדה לא מוכנה אפילו לאכול ממנו. אחרי כמה לגימות היא בוכה בצרחות. אמנם רק פעמיים נתנו את הזנטק אבל הילדה לא מוכנה להכניס בקבוק לפה. את האינפמיל היא עוד אכישהו הצליחה לאכול קצת האם אפשרי לתת זנטק ואינפמיל במקביל??? יש לציין שהאינפמיל עשה לה עצירות אבל אנו שמים פעם או פעמיים ביום טיפה או שתיים של שמן זית שעוזר ליציאה קלה יותר. האם אינפמיל וזנטק לא יחמיר את העצירות?? תודה רבה מראש

את יכולה לתת אנפמיל וזנטק לא מומלץ לתת שמן בגלל הרפלוקס לכן תייעצי עם הרופא שלך אם יש עצירות

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים