סוכר ענבים לתינוק בן 10 חודשים

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

08/06/2016 | 14:39 | מאת: אמא

שלום רב, בני בן עשרה וחצי חודשים. נראה קטן יותר פיזית... לא עולה טוב במשקל והורפא ממליץ על פורמולה עשירה בשם "אינפטריני". מחכים לאישורה של הדיאטנית המחוזית. אשמח לדעת האם כדאי להוסיף לתמ"ל סוכר ענבים.? מה מטרת הסוכר הזה? איך אוכל לגרום לו להעלות במשקל? כבר מרקם מחיתי אינו אוהב, אז פירות טחונים עם שקדיה/ טחינה ירדו מהפרק.. אודה לתשובה תודה וחג שמח

להוסיף סוכר בתוך תמ,ל על מנת שילד יעלה במשקל לא מומלץ כי רוצים שיקבל גם סוכר וגם חלבון וגם שומן לכן הרופא המליץ על אינפנטריני אני ממליצה לך לקבוע תור לדיאטנית מומחת לילדים ותינוקות על מנת שתאזן את התפריט ושתדריך אותך

15/06/2016 | 21:24 | מאת: אמא

תודה על התשובה. האם יש לך ניסיון לגבי האינפטריני?האם עוזר לעלייה במשקל? אודה לתשובה שכן לא מצליחה למצוא מידע לגבי פורמולה זן תודה

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים