תינוקת פותחת פער באוכל, עולה מעט מאוד

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

27/04/2016 | 04:51 | מאת: אימא

שלום תינוקת בת כמעט 5 חודשים. נולדה במשקל 3.456 כעת שוקלת כ5.400. הנקתי עד גיל 3 חודשים ומאחר ולא עלתה כמצופה הפסקתי, אך גם עם המעבר לסימילק פלוס דייסה בכל ארוחה הילדנ אוכלת כ4 5 ארוחות ביום ויכולה בקלות לפתוח פער של 7 8 שעות בין ארטחה לארוחה בלי להראות סימני רעב. היא יכולה לאכול בארוחה 60 ולרוב אוכלת 100~120 . עשינו בדיקות דם והרופאה לא ראתה משהו...(ספירת דם) אני מיואשת ולא יודעת מה לעשות האם יש עצה? יש לציין שנמצאת באחוזון נמוך מאוד

בשלב ראשון תורידי כמות דייסה שאת נותנת (שימי פחות ) בשלב שני תקבעי תור לדיאטנית ילדים בק"ח על מנת שתבדוק מה קורה גם מבחינת משקל וגם מבחינת תזונה

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים