משקל תינוק קטן בן 8 חודשים

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

22/03/2016 | 19:22 | מאת: אמא

שלום יש לי תינוק בן 8 חודשים קטן מידי (6900 ק"ג ו66 ס"מ) הרופא נתן לי בייבי קלורי, בנתיים לא רואה שיפור כרגע לפני בקיעת שיניים ואין לו תאבון בכלל, משלשל, ואף מקיא לעיתים. הרופא בדק אותו ואמר שאין מה לעשות, רק לוודא ששותה. האם אחרי מחלה הוא יחזור לאכול? יעלה במשרל? אם הוא לא יעלה מה עלי לעשות?אני מאד מודאגת והרופא האמת דיי לא רציני כשאני מגיעה אליו... מה עושים?יש תור לדיאטנית שבוע הבא

קודם כל תבקשי ללכת לדיאטנית תינוקות בק"ח על מנת לעריך מה הוא אוכל וגם לראות את עקומת גדילה שלו

06/04/2016 | 14:26 | מאת: אמא

הי, היינו אצל דיאטנית. אמרה להוסיף שמן למטרנה. לא נראה לי שמחבב את זה. אפשר חמאה? לא ניראתה מודאגת למרות שאני כן... מה עושים?

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים