תזונה לתינוקת בת 3.5 חודשים

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

30/03/2016 | 11:10 | מאת: מיה

שלום רב בתי בת 3.5 חודשים, שוקלת כמעט 7 קילו. עד לפני שבוע אכלה 150 cc פורמולה 5 פעמים ביום, לפי המלצה של אחות בטיפת חלב עקב השמנה . בשבוע אחרון התחילה להתעורר בלילות ולאכול עוד 150. השאלה שלי היאם להמשיך ככה או לעלות לה את הכמות של הפורמולה. כמובן שהדאגה שלי היא מהשמנה תודה מראש

הילדה צריכה לאכול מה שהיא צריכה ואין לנסות להוריד .ואם קמה בערב לאכול סימן שצריכה לאכול ,ובטח לא לעלות נפחים .ביחד עם זאת אין לדחוף לה אוכל

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים