האכלת תינוק בשעות הערב

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

31/01/2016 | 17:34 | מאת: קרן

בתי בת 13 חודשים. תינוקת בריאה במשקל תקין,התפתחות תקינה. לאחרונה לאחר שאני משכיבה אותה לישון בערב בשעה 18:30 אחרי שסיימה בקבוק (ארוחת ערב קלה בשעה 17) מתעוררת כעבור חצי שעה. ההנחה שלי שעדיין רעבה ובכל פעם נתתי לה עוד חלב לפי דרישה. היו מספר ימים של בקיעת שיניים וטיפלנו בכך באמצעות טיילנול. אך אתמול לאחר ששוב התעוררה ןאכלה הקיאה כמות רצינית ביותר. האם יש כאן הרגל ולא צורך? מה לעשות בפעם הבאה? אציין שאוכלת נהדר במשך היום, לא אוכלת בלילה ןוישנה מצוין.

יתכן שלא אוכלת מספיק ארוחת ערבותאחרי אותה ב18 תני לה ארוחה כגון ביצה עם גבינה לחם וירקות ולאחר מכן בקבוק תמ"ל

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים