מעבר מסימילאק לחלב פרה

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

24/01/2016 | 10:02 | מאת: ליאור

היי, הבנות שלי בנות 1.3 ולאחרונה העברתי אותן מלשתות בבוקר בקבוק סימילאק לבקבוק חלב פרה. בנוסף לבקבוק הן אוכלות חצי מאפין ביתי (בריא) כל אחת. האם זה בסדר ומומלץ לשתות חלב פרה כל יום במקום הסימילאק? יש המון דעות לכאן ולכאן ואני מנסה להבין מה יהיה הכי טוב לבנות שלי. תודה!

בסדר גנמור אחרי גיל שנה אפשר לתת חלב ואין שום בעייה שיקבלו חלב בוקר וערב

24/01/2016 | 22:19 | מאת: ליאור

תודה רבה על התגובה המהירה 1. אם כך, אז למה יש המון המלצות להימנע מחלב פרה? 2. האם חלב פרה מספק את כל אבות המזון, הויטמינים, המינרלים וכו כמו הסימילאק?

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים