שילשול ויציאות רכות

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

26/11/2015 | 03:20 | מאת: חיה

נכדתי בת שנה וחצי מזה כשבועיים יציאות רכות ושילשול 3-4 פעמים ביום.תרבית צואה-שלילית. התזונה שלה, בוקר סימילק אדוונס (שהוחלף לפני שבוע לצימחי). פירות, כעת תפוח ובננה, צהרים עוף וירקות או הודו טחון עם ירקות. אחרי הצהרים,מעדן או פרוסה עם גבינה צהובה. בערב, ביצה וקוטג' וסימילק לפני השינה.שמרנו כשבוע לא לתת מוצרי חלב ובכל זאת יציאות מאד רכות ונראות קצת בהירות אולי בגלל שהפסקנו לתת ברזל? היו מספר ימים שלא רצתה לאכול ואף היה חום ואודם באוזן. טופלה בטיפות. לרוב במצב רוח טוב ומשחקת אבל היציאות מטרידות. תודה על תשובתך. לא נמצאת בגן היא עם מטפלת.

אם ילדה ערנית ואוכלת ותרבית צואה שלילת לא הייתי עושה כלום את יכולה לתת פרוביוטיקה (יש בסופרפארם ) לגיל הזה יש בצורת אבקהאו סירופ (תייעצי עם הרופא המטפל )

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים