האם הילד אוכל מספיק

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

22/11/2015 | 19:31 | מאת: עדי

רציתי לדעת האם בני אוכל מספיק או שמה אני צריכה ללכת לבירור.. בני בן שנה ו 8 נולד פג במשקל 2 קילו, כיום הוא שוקל 10 קילו והמשקל והגובה שלו תקינים כי הוא גם נמוכצ'יק.. הוא לא נראה רזה. הבעיה שהוא לא אוכל כמעט בכלל ארוחות ערב, הוא אוכל מאוד יפה בגן, ומהרגע שמגיע הביתה לא רוצה כלום.. בבוקר הוא קם בסביבות 6 וחצי שותה בקבוק עם מים וחלב רגיל. עד ארוחת בוקר בגן שהיא ב 9 הוא לא רוצה כלום בגן הוא אוכל ארוחת בוקר שכוללת פרוסת לחם, ירקות ביצים/טונה/גבינה.. צהריים אוכל בדר"כ מאוד יפה בשר אמיתי עם תוספת וירקות מאודים. בין לבין פרי ולקראת 4 מעדן. זהו בזה זה מסתיים.. לפעמיים עם אנחנו בטיול בעגלה מוכן איזה פרי אבל בבית כלום, ניסיתי אפילו דברים שהוא מאוד אוהב וגם אותם הוא אוכל ביס שניים.. ז"א שחוץ מהמעדן שהוא אוכל ב 4 הוא אוכל מנה עיקרית אחרונה ב 1 .. זה הגיוני?

אם אוכל רק מעדן בארוחת ביניים ולאחר מכן לא אוכל בכלל ארוחת ערב אז תרעיבי אותו על תיתיני מעדן ותני לו ארוחת ערב לפני שינה כמו ביצה עם גבינה ולחםואם רוצה מעדן תוסיפי לו

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים