אובדת עצות- ריפלוקס * גזים

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

22/11/2015 | 07:27 | מאת: אמא טרייה

בתי בת 3 וחצי שבועות. הנקה בלבד 3 ימים בבית החולים עם השחרור הביתה שולב לה גם מטרנה מהדרין במהלך הלילה...לאחר שבוע וחצי הופסקה ההנקה. לאחר עוד שבוע הוחלט להחליף לה מזון למטרנה אקסטא קר שהומלץ כמתעכל טוב יותר. כשראינו שעדיין יש פליטות וגזים שמתגברים פנינו לרופאת גסטרו שטוענת שיש לה ריפלוקס קל וצריך לעבור לכלכלת אינפמיל ar. 1. ניסינו להכין ונוצרו גושים בתוך הבקבוק , מהו אופן ההכנה הנכון ? 2. האם המוצר תחת פיקוח ? חוששת מנזק. 3. כתוב על המוצר שאם לא מכינים אותו נכון הוא גורם לנזק חמור, מהו אותו הנזק? 4. איך להקל על הילדה הם בעיית הגזים? ( נותנים סימיקול ) 5. לא רגועה ונינוחה , בוכה המון ומשתנקת לפעמים... האם יש לה צרבת אולי ? 5. האם כדאי לנסות סימילאק? תודה רבה ויום טוב .

הי

את צריכה להכין לפי הוראות היצרן (כתוב בדיוק איך להכין ,זה לא כמו פורמולה רגילה ) לא קרה שום נזק כרגע לא מתאים לעבור לתמ"ל רגיל כמו סימילק ,את צריכה להמשיך עם אנפמיל AR

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים