התעוררות לאוכל

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

21/11/2015 | 10:01 | מאת: אני

שלום, בתי בת 6 חודשים כמעט משנולדה היתה ישנה לילות שלמים ללא התעוררות לאוכל. בגיל 4.5 חודשים התחילה להתעורר קבוע בשעה ארבע וחמי בבוקר והייתי רואה שיש לה כאבי בטן.עד שלא היתה אוכלת ועושה קקי לא היתה חוזרת לישון. אכילה אחרונה אצלה היתה סימילאק. רופא ילדים אמר לי להוסיף לה דייסת קורנפלור לסימילאק לפני השינה ואז היא תישן טוב יותר. אמר שזה שילוב של פעילות מעיים ורעב. היא באמת ישנה יותר טוב והפסיקה להתעורר קבוע באותה שעה,אך יש לה התעוררויות משנה במהלך הלילה שהם לא רעב (אני מלטפת אותה והיא חוזרת לישון). זה נראה כמו כאב של משהו.כאב בטן או שיניים? בשעה חמש-שש בבוקר היא מתעוררת ואוכלת סימילאק שוב וחוזרת לישון לעוד שעה אושעה וחצי. היא מתעוררצ וישר עושה קקי במיטה. מה שמטריד אותי זה לא ההתעוררות המוקדמת לאוכל אלא התעורריות המשנה. איך אני יודעת ממה זה נובע?אם זה שיניים או כאבי בטן? היא הרבה פעמים מתעוררת ואז משחררת פלוצים ואז ממשיכה לישון. האם זה תקין? האם זה שהיא פתאום התחילה להתעורר ככ מוקדם לאוכל זה תקין? אציין שמשנולדה קיבלה סימילאק וגם ינקה עד גיל 5 חודשים ואז סימילאק באופן מלא. תודה

אין לי מה לייעץ כן יכולה להתעורר מוקדם ולאכול תקין לחלוטין

22/11/2015 | 08:36 | מאת: אני

יש לה התעוררויות משנה במהלך הלילה וחוזרת לישון אחרי שמלטפת אותה. איך אדע אם זה גזים או כאבי שיניים?

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים