תזונה תינוקות בת שבועיים

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

18/11/2015 | 15:13 | מאת: דנית

שלום, יש לי תינוקת בת שבועיים שאוכלת מטרנה. אחרי שהיא אוכלת היא בדרך כלל רגועה אבל לפעמים שעוברת שעה וחצי היא מתחילה לבכות לצרוח ולהיות עצבנית. יכול להיות שהצרחות הן בגלל רעב שוב? אחרי שעה וחצי? לפעמים זה קורה אחרי שעה וחצי ולפעמים גם לוקח לה 3 שעות . אולי בכלל הצרחות הם מגזים? כשאני מכינה לה לאכול היא תמיד רוצה לאכול ובדרך כלל מסיימת בין 80-120 מ"ל לארוחה. מה דעתכם? תודה.

בדרך כלל לאחר שעה וחצי לא אמורה להיות רעבה ,יתכן שאת נותנת לה יותר מי דיי תמ"ל תני לה 60-70 סמ"ק כל ארוחה ותיראי אם פחות באי שקט תנסי לשמור על מרווח של 3 שעות בחי לא אומר שהיא רעבה אם תיראי שממשיכה לבכות פני לרופא

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים