תינוק משלשל

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

03/11/2015 | 11:54 | מאת: אמיר

שלום רב בננו המתוק בן ה10 חודשים שוקל 11 ק"ג חלה באדמדמת (אבחנת רופאה) שבוע שעבר. המחלה מאחוריו והוא פעיל ומתנהג רגיל. מתחילת המחלה הוא סובל משלשולים כל כ3-4 שעות. ותאבון חלש. בימים האחרונים השלשולים הפכו מימיים. עברנו למטרנה צמחית כדי להקל עליו. פנינו לרופא הוא טען ,ללא בדיקה, כי יש לחכות להתאוששות המעי הגס. 1) איזו תזונה כדאי לתת לתינוק כדי לזרז את ריפוי המעי הגס? 2) האם פרוביוטיקה יכולה לעזור? אנחנו לא ששים לתת לתינוק תוספים אבל קיבלנו המלצה על ביוטיקד של סופרב 3) האם יש בדיקה מומלצת? המון תודה :-) אמיר

להמשיך עם מ צמחית עם דייסת אורז וגם אפשר אארוחה בשרית ,ביצה ולחם כעת לא פירות וירקות אפשר לתת פרוביוטיקה

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים