ילדה הפסיקה לאכול

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

21/09/2015 | 11:46 | מאת: רינת

שלום, בתי בת 3.5 אכלה מצויין פלוס עד לפני כמה חודשים. המצב השתנה והיא הפסיקה לאכול, לא אוכלת כמאת כלום.. חוץ מנשנושים וגלידה. כמה לא רעבה בבוקר, לא אוכלת צהריים. המצב מדאים אותי.האם התופעה ידוע בגיל הזה וחולפת? מה אפשר לעשות? האם כדאי ללחוץ עליה כדי שתוכל? תודה.

על תיתיני לה ממתקים ,חכי עד שתבקש אוכל הרבה פעמים ילדים בודקים את הגבולות שלנו קחי אותה לרופא לבדיקת משקל לראות שלא יורדת במשקל במידה וכן יתכן שצריך לבצע בדיקות דם

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים