סרוב פתאומי לבקבוק

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

19/09/2015 | 10:10 | מאת: מעיין

בני בן 5 חודשים עד היום היה אוכל מטרנה בבקבוק ואחרונה התחלתי לשלב לו בין הארוחות מעט פירות וירקות ודייסה לבקבוק של הלילה .... בשלושה ימים האחרונים הוא מסרב בתוקף לאכול את המטרנה בשניה שהוא טועם את המטרנה דוחף את הבקבוק החוצה ומוציא מהפה את מה שיצא ממש נאבק כדי לא לאכול וזאת בכל שעות היום וגם בלילה (שהיה קם לאכול פעמיים במהלך הלילה) הוא מוכן לאכול רק בכפית את הירקות והפירות ומעט דייסה בכפית אפילו אם הוא לא יאכל 6-8 שעות הוא עדיין מסרב לבקבוק אלא אם יש בו מים ואז הוא שותה בכיף ... מה ניתן לעשות? האם יכול להיות שיש לילד משהו? למרות שהוא משחק ואין לו חום

סביר להניח שאין לו שום בעיות . כאשר הוא קם בבוקר תני לו בקבוק תמ"ל .אם לא רוצה חכי שיהיה יותר רעב ותני לו ,על תיתני בכוח ,חכי שיבקש בין ארוחה לארוחה חכי 4-5 שעות ואז תציעי את הבקבוק תמ"ל

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים