חוסר ברזל ילדה בת שנתיים

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

13/09/2015 | 07:47 | מאת: ריקי

חג שמח, בתי בת השנתיים סובלת משלשולים כרוניים בחצי שנה האחרונה, כרגע נמצאת בברור האם חלק מתהליך בקיעת שיניים או משהו אחר. בכל מקרה, מיזמי הברזל שלה ריקים ( 11.7 iron) מקבלת 20 טיפות ברזל ביום. 1. האם תוסף הברזל יכול לבד, ללא תזונה עשירה הברזל , למלא את מחסני הברזל? 2. תוך כמה זמן להערכתך יתמלא המחסן ? טיפול של חודש או יותר? 3. הילדה סובלת מחוסר שקט שבא לידי ביטוי בעיקר מזריקת רגליים ללא הפסקה. הבנתי שזה קשור לברזל. האם זה יעבור ברגע שרמות הברזל יתאזנו? תודה

את צריכה לתת ברזלכל יום במשך 3 חודשים וכן התוסף לבד יכול למלא מחסנים כל עוד שאין מחלה נוספת ואם הרופא צריך לבצע בדיקות דם תבקשי שי'קחו גם בדיקת נוגדנים לצליאק

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים