נוטרילון ודייס ה

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

10/09/2015 | 19:46 | מאת: אליזבת

הי אני חדשה כאן ואשמח לעזרה. ביתי בת שנה אוכלת 2 בקבוקי נוטרילון בבוקר ולפני השינה ו3 מוצקים. אני מעוניינת להוסיף לה דייסה בבקבוק של הלילה. 1. האם מותר

10/09/2015 | 19:49 | מאת: אליזבת

הי אני חדשה כאן ואשמח לעזרה. ביתי בת שנה אוכלת 2 בקבוקי נוטרילון בבוקר ולפני השינה ו3 מוצקים. אני מעוניינת להוסיף לה דייסה בבקבוק של הלילה. 1. האם מותר להוסיף לנוטרילון 210 מיל דיסה ואם כן אז כמה?. 2. האם לתת בבקבוק של הלילה מטרנה לילה במקום נוטרילון כך שיוצא בבוקר נוטרילון ובלילה מטרנה... תודה

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים