תזונת תינוק בן 10 חודשים

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

26/08/2015 | 15:41 | מאת: רוני

שלום בני בן 10 חודשים רציתי להתייעץ לגבי התזונה שלו.. בבוקר אוכל 210 מ"ל פורמולה, לאחר כשעתיים אוכל מנת פירות, לאחר כשלוש שעות אוכל ירקות טחונים עם עוף או הודו, לאחר כשלוש שעות וחצי 4 אוכל פורמולה 210 מ"ל, לאחר כשלוש שעות לפני השינה אוכל שוב 210 מ"ל פורמולה... מה ניתן לשנות או להוסיף? בנוסף אוכל את הפירות והירקות במרקם חלק .. ניסיתי לטחון פחות אך באמצע הוא נחנק והוציא חלק מהאוכל..מה ניתן לעשות? יש לו 2 שיניים תחתונות אבל הן לא לגמרי בחוץ. . תודה ויום מקסים.

אוכל בסדר גמור למשל אם את רוצה להתקדם במוצקים את יכולה למוך בננה עם מזלג וגם תפו"א או בטטה ולהמשיך כל יום על מנת שיתרגל לארוחת ערב לפני הבקבוק את יכולה לתת ביצה מהוכה עם גבינה או אבוקדו עם ביצה מהוכה

30/08/2015 | 18:26 | מאת: רוני

שאמרת למעוך כל יום בננה או תפוח אדמה ובטטה במזלג..זה בנוסף לארוחת הצהריים? כדי שיתרגל למרקם פחות חלק? ואת הביצה עם הגבינה או האבוקדו זה במקום הבקבוק השני של היום? ומה לגבי מוצרי חלב מעדנים וכדומה?

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים