הקאה לאחר אכילת מטרנה

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

19/08/2015 | 15:32 | מאת: אמא

שלום בתי בת החודשיים יונקת, מלבד פעמים יחידות . לפני כשבועיים נתתי סימילאק פעם ראשונה, לאחר מספר שעות הקיאה פעמיים. עברנו להנקה. לפני שבוע שוב הייתי צריכה להיות מחוץ לבית והפעם נתתי לה מטרנה וגם אז אחרי מספר שעות הקיאה כ3 פעמים. האם זו יכולה להיות רגישות לחלב? האם כדאי לנסות סימילאק איזומיל?

יתכן שיש לה רגישות לחלבון חלב פרה את לא יכולה לתת איזומיל כי קטנה וגם יתכן שרגישה לחלבון חלב פרה לכי לרופא ויתן לך נוטרמיגן או פפטי גוניור

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים