תמל ותינוק בן 3 חודשים

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

21/08/2015 | 07:43 | מאת: סיון

שלום רב, כשבני היה בן חודשיים שקל 5.6 קג. עד גיל זה היה אוכל ומסיים בקבוק 120 כל שלוש שעות. בטיפת חלב אמרו שניתן להעלות ל-150 ואכן לרוב היה אוכל כמעט הכל כל 3-3.5 שעות. כיום הוא בן 3 חודשים (לא יודעת מה משקלו) החלטתי להעלות ל-180 מכיוון שכמעט תמיד היה מסיים בקבוק של 150 ומכאן התחלתי להסתבך- הוא לא מסיים בקבוק של 180 ואם כן אז בהאכלה הבאה כעבור 3 שעות הוא ממש לא רוצה לאכול (אולי 40-50 מיל) ואז יוצא מצב שכל הארוחות שלו משתבשות, הוא אוכל בחלקים.. רק אם אני פותחת מרווח של 4 שעות אולי הוא יאכל את כל הבקבוק של 180 וגם לא תמיד. מה עליי לעשות? להוריד בחזרה ל-150 כל 3 שעות או להישאר על 180 כל 4 שעות? עליי לציין שבסהכ הילד נראה טוב, ישן טוב תודה

על תכנסי ללחץ אם בן 3 חודשים ולא מסיים 180 סמ"ק תני לו כל 3 שעות 150 סמ"ק ואם יהיה רעב פעם הבא תעלי ל170 סמ"ק תינוק אוכל לפי תאבון שלו לא לפי מה שכתוב בספר או לפי מה שאומרים לכן על תדחפי לו אוכל כמה שאוכל אוכל אם אכל פעם פחות ארוחה הבאה יואכל יותר

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים