סימילאק עזרה דחופה !!!

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

22/07/2015 | 16:11 | מאת: מור

שלום רב, יש לי תינוקת בת שבועיים. מהלידה ועד עכשיו, קיבלה סימילאק SPIT-UP RELIEF, שהוא תמ"ל בתוספת עמילן אורז להסמכת הפורמולה בקיבה. אשר נקנה בטעות, אבל היא אוהבת אותו מאוד. וגם היו לה יציאות תקינות. ועלתה יפה במשקל. הרופאה וגם האחות בטיפת חלב, אמרו שאם אין צורך, ואין פליטות, אז לא לתת לה פורמולה עם עמילן אורז, כיוון שיכול לעשות עצירויות, והמליצו לתת לה את הסימילאק אדבנס פלוס - יש לציין שהוא מאוד נוזלי ולא סמיך וכאילו לא ממש משביע אותה, מאז המעבר לפורמולה המומלצת,(יום וחצי בערך) היא לא מפסיקה לבקש לאכול כל בערך שעה וחצי , לא ישנה רגוע בלילה, וגם לא היו יציאות. מה ניתן לעשות ? האם אפשר בלילה לתת לה את הפורמולה הסמיכה עם העמילן אורז? או האם אפשר להשאיר אותה עם הפורמולה הסמיכה באופן קבוע ? יש נזק כלשהו שיכול להיגרם לה? האוכל הזה הוא נמכר במדפים, ולא במרשם - כך שהוא לא רפואי. זה בסה"כ תמ"ל סמיך יותר. כתוב גם שהוא מיועד לגיל 0-12 חודשים . כיוון שהיא לא רגועה, ודורשת אוכל כל שעה וחצי. אודה למענה מהיר,ודחוף תודה !!

אין שום סיבה שתקבל פורמולה לא מתאימה לכן כעת מקבלת מה שצריך ,היא תתרגל יש לתת לה כל 3 שעות לאכול ובגיל הזה לא צריך אורזן ולא קורנפלור את צריכה סבלנות

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים