בן שנה וחודש אוכל רק סימילאק

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

19/07/2015 | 12:35 | מאת: איריס

הבן שלי בן שנה וחודש ולא מוכן לאכול כלום חוץ מסימילאק. לפעמים מוכל לאכול מעדן גמדים וזהו. מגיל חצי שנה עד 8 חד' חשפתי אותו לכל הירקות, המרקים והפירות ומגיל 8 חד' פשוט לא מוכן לאכול כלום. ניסיתי הכל: טחון ולא טחון, אוכל אצבעות, אוכל רגיל, לאכול איתנו יחד ולבד- כלום1 פשוט דוחף לי את היד או זורק את האוכל על הריצפה. אני ממש דואגת שחסר לו ויטמינים. מה ניתן לעשות? הרופאת משפחה פשוט אומרת שהוא עקשן. האם יש תזונאית ילדים שאוכל ללכת אליה? אולי להוסיף לו תוספי תזונה/ויטמינים? חושב לציין שבבדיקת דם של 9 חד' יש לו חוסר בברזל (הרופאה אמרה שאין מה לדאוג לגבי הברזל וצריך לחזור על הבדיקה בגיל שנה וחצי). אודה לעזרתכם

את צריכה להחילט שאת מרעיבה אותו לכמה שעות על מנת שיתחיל לאכול מוצקים אם קשה לך לכי לדיאטנית ילדים בק"ח על מנת שתדריך אותך

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים