תחליף חלב ללא לקטוז

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

13/07/2015 | 21:15 | מאת: אלינור

הבן שלי בן 3 חודשים ושבוע בזמן האוכל הוא צורח ומתקווץ ולא מוכן לאכול עוד אך הוא עדיין רעב כי הוא מנסה שוב ושוב אך צורח אמרו לי שכדאי לנסות מטרנה קומפורט ללא לקטוז אך קראתי כי לקטוז חיוני לגוף ... האם זה מחסיר ממנו דברים משמעותיים להתפתחות? איך אפשר לדעת אם הוא רגיש לחלב או משהו אחר? רופאה שביקרתי (רופאת משפחה) טוענת שהוא בסדר

קודם כל תפני לרופא ילדים שלך ותספרי לו .יתכן שצריך להחליף פורמולה לפורמולה חצי מפורקת . פורמולה דלת לקטוז : בדרך כלל אין צורך כי נדיר שיש בעייה עם לקטוז ,ולכן נותנים פורמולה דלת לקטוז לאחר שלשלוים ממושכים ולא בגלל שהילד מתפטל מכאבים

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים