מה הדרך הנכונה לשמור מים לתמל?

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

01/07/2015 | 22:30 | מאת: משה

שמעתי על בקבוקי זכוכית עם מכסה, ועל תרמוס מים רתוחים ומים רתוחים מקוררים... רציתי להבין פשוט, אישתי מניקה, אך לעיתים אין די בכך והקטן דורש עוד, אני יודע שיש שיטות ויועצות להגברה והנקה, אבל כרגע אנחנו משלבים, כלומר האכלה אחת או שתיים ביממה הם תמל, כשבזמן הזה שמדלגים על הנקה, אישתי מצליחה לשאוב כ 80 מל ואז בהאכלה הבאה לתת קצת יניקה וקצת שאוב כדי למלא את צרכיו לארוחה מלאה, שהיא כאמור מעל 80-90 (בן שבועיים) ניזור לשאלה, אני מרתיח מים בסיר, ממתין שיתקררו מעט, ואז מוזג 120 לשני בקבוקים שעברו סטריליזציה וסוגר אותם, כשאישתי צריכה, כ 3 עד 6 שעות לאחר מכן, היא מוסיפה את האבקה. השאלה אם זה בסדר לשפוך את המים הרתוחים לבקבוק שעבר סטריליזציה במיקרו ולשמור את המים שם כמה שעות לפני ההאכלה...או שעדיף תרמוס או בקבוק זכוכית, ואם כן, איך מעקרים אותם?...

אתה עושה נכון : מרתיח מים ומקרר אותם ויכול להשתמש בהם ושופך לבקבוקים שעברו סטיליזציה

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים