תפריט לתאומות בנות 9 חודשים

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

30/06/2015 | 10:32 | מאת: ליאור

היי, אשמח לשתף אתכן בתפריט של בנותיי התאומות בנות כמעט 9 חודשים, ולשמוע טיפים והמלצות. 7:00 בקבוק סימילאק, 210CC. 10:00 ארוחת פירות טחונים + שומן כלשהוא (שקדיה / טחינה / אבוקדו / בוטנים). כמות גדולה. 12:30 קציצות שעשויות מהודו/בקר + לחם לבן + בטטה + ירקות, לפעמים מוסיפה מעט בטטה אפויה בצד. בערך חצי קערונית קטנה. 15:30: יוגורט לבן BIO 3% שומן. לפעמים קצת פתי בר או במבה, בנוסף. 18:000: דייסה: 180CC סימילאק + 4 כפות דייסת קורנפלור/אורז. לרוב מסיימות כמעט הכל. בנוסף מקבלות מים עם כל ארוחה. 1. מה דעתכן על התפריט? 2. כיצד התפריט (הרכב הארוחות + מספרן + מס' ארוחות המוצקים וכו') אמור להשתנות בחודשים הבאים, ככל שיגדלו?

את מסתדרת יפה את יכולה לתת ארוחות עם טחינה גסה יותר לדוגמא לפורר קציצה בתוך תפו"א מהוך או למשל עם הפירות לצוך אותן כמו בננה למשל עם הזמן בערב תיראי שלפני הבקבוק של הערב יהיה ארוחה לדוגמא חצי ביצה עם כף גבינה ורבע אבוקדו ובקבוק תמ"ל מס ארוחות מתאים כ5 ארוחות

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים