הנקה גיל 7 שבועות

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

29/06/2015 | 12:40 | מאת: טל

התינוקת שלי אוכלת כל שעה וחצי / שעתיים בעשרים דקות עד חצי שעה במהלך היום ובלילה הפסקה ראשונה של 4 שעות ואז עוד הפסקה של 3 שעות , האם זה נורמלי ? היא נולדה 3 קג והיום לאחר 7 שבועות שוקלת 5 קג , האם היא אוכלת לעיתים תכופות מידי במהלך היום ? האם יש קשר בין זה שהיא מסרבת לקחת מוצץ לכמות ההאכלות ? ואיך ניתן לפתור את סרבנות המוצץ ?

מכוון שזה חלב אם תינוקות אוכלות לעיתים קרובות אבל זמן הנקה לא צריך להיות חצי שעה זה הרבה זמן .תינוק אוכל ב5-10 דקות הראשונות מה שהוא זקוק לכן תבדקי אם את יכולה לקצר זמן הנקה בקשר למוצץ תנסי בערב כאשר הולכת לישון

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים