מעבר בין מטרנה פגים לנוטרילון

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

27/06/2015 | 07:29 | מאת: ערן

שלום, יש לנו תאומים בנים שנולדו פגים בסוף שבוע 32. כרגע הם בני חודשיים. מבית החולים ועד לפני שבוע קיבלו מטרנה פגים עם תוספת קטנה של חלב אם (חצי ארוחה ביום). מתחילת השבוע התחלנו לתת להם נוטרילון שלב 1 לאחר אישור רופא. לאחר 3 ימים של הזנה מלאה בנוטרילון אחד התאומים סובל מגזים קשים יותר מבעבר. הוא לא מפסיק להתפתל ולהוציא גזים למשך כל היום. האם הקיבה שלו עדיין לא התרגלה לנוטרילון שלב 1 או שכדאי לשקול לעבור לנוטרילון קומפורט? חשוב לציין שהוא לא מקיא את האוכל וגם במטרנה פגים היו לו גזים אבל עכשיו הרבה יותר.

יתכן שיש לו יותר גזים כי עדיין לא התרגל ההרכב של התמ"ל המשך פגים הוא שונה מפורמולה לתינוק בשל ולכן אני מציעה לחכות בסבלנות הוא אמור להסתדר

27/06/2015 | 19:01 | מאת: ערן

בריגיט תודה על התגובה. כמה ימי הסתגלות נחשבים בגדר התקין ?

תלוי מתינוק לתינוק יכול לקחת שבועיים -חודש

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים