בכי בזמן אכילה

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

27/06/2015 | 13:30 | מאת: מעיין

שלום בני הוא בן 11 שבועות וסובל מגזים עד היום אכל מטרנה אקסטרה קייר ולאחרונה (שבועיים-שלושה) בזמן האוכל לאחר מספר מציצות הוא מתחיל לצרוח ולבכות ולא מוכן לאכול יש פעמים שהוא לא מוכן לאכול למשך 6-8 שעות ונרדם מהבכי.רופא שהתייעצתי עימו טלפונית טוען שהוא בוכה כי לא רוצה לאכול-לא רעב ולא לתת לו בכוח דבר שניראה לי הזוי שתינוק לא רעב כל כך הרבה שעות ושלפני היה אוכל כל 3 שעות בדיוק. מדריכה התפתחותית מטעם מטרנה שהייתה אצלי המליצה למסות לעבור למטרנה אקסטרה קייר קומפורט לתקופה מסויימת עד שיעברו הגזים ושזה יכול לעזור לו השאלה היא אם זה בסדר לעבור בניהם או שחייב אישור רופא לכך? והאם זה בסדר וייתכן שתינוק לא יאכל מספר שעות כל כך גדול? ולא יהיה רעב והדבר לא יפגע בו (הוא אוכל בקבוק של 120) יש לציין כי לפני שבועיים היינו בטיפת חלב והוא עולה במשקל

קוליק יש לכל התינוקות השאלה באיזה עוצמה הרופא התכוון לתת לו לאכול רק כאשר הוא רעב ולא ללחוץ עליו לאכול גם אם לא אכל לאחר 3 שעות בנוסף יתכן יתכן שלא מסתדר עם תמ"ל חלבי אם הבעיות ממשיכות לכי לרופא ילדים שלו ותייעצי איתו בקשר לתמ"ל דל לקטוז אפשר לנסות ואת לא צריכה אישור רפואי רק תזכרי לא לתת אוכל בכוח רק כאשר הוא רעב

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים