תוסף תזונה לילדים נמוכים שבאמת עובד

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

18/05/2015 | 17:48 | מאת: אני

ראינו כתבה ושמענו ראיון ברדיו כאילו תוסף התזונה עומד להיות זמין בתוך חודש, אבל לפי מה שפורסם בdoctors יש עדיין ניסוי בהרצה. ילד בן 12 עדיין בלי סימני התבגרות, בן 14 כבר התחיל קצת, ובן 17 שעדיין לא סיים התבגרות, יכולים להיעזר בפורמולה? איך להגיע להגיש בקשה להשתתף בניסוי?

הפורמולה מתאימה לילדים נמוכי קומה שלא חסרים הורמון גדילה וגם גבולים במשקלם מתחילים מחקר בבית חולים שניידר בילדים לפני התבגרות את יכולה לפנות למחלקה אנדו של פרופ פיליפ

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים