החלפת פורמולות

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

10/05/2015 | 20:49 | מאת: IRLE

שלום , יש לי ילד בן 5 חודשים, לא ינק (בגלל חוסר בבלוטות הנקה) מהלידה עד חודשיים וחצי אכל סימילאק אדוונס.. בלי גזים בלי בעיות בגיל חודשיים וחצי התחיל לעשות בעיות עם האכילה, צווח התפתל לא היה נינוח... החלפתי לו למטרנה, חלבית אקסטרה קייר... ובאמת הכל היה בסדר.. עד גיל 3 וחצי חודשים , כלומר חודש אחרי... שוב אותו דבר, התפתלויות צווחות (ועל המזל שלנו גם היה חולה- והיה אישפוז קצר). החלפתי לו (ביעוץ של טיפת חלב) לסימילאק קומפורט.. דל לקטוז בעצם.. ובאמת שוב הכל היה בסדר...(אציין כי היה לו אדמומיות קלה בלחיים שעם הדל לקטוז נעלמה). וככה אכל עד עעכשיו, כלומר עוד חודש וקצת, ובשבוע האחרון, שוב אותו סיפור.. צווחות התפתלויות (כל זה בזמן אוכל).. ניסיתי היום סימילאק רגיל שוב אדוונס פלוס, ואכל בלי בעיות... למה???? האם יכול להיות שהאוכל משעממם אותו? אני נותנת לו טעימות אוכל סביר.. לא יותר מידי, אבל אוכל... אני כבר ממש אבודה...

10/05/2015 | 20:53 | מאת: IRLE

השאלה מה הבעיה בלהחליף פורמולה? אם זה עושה לו טוב? או שזה לא בריא??

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים