שאלה לגבי שתיה ממותקת

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

17/04/2015 | 22:32 | מאת: אילנה

שלום רב, הבת שלי בת שנה ושמונה חודשים ולא הכי מתלהבת לשתות מים. ניסינו את כל סוגי הבקבוקים והאטרקציות למיניהם והיא שותה מעט מאוד. שתיה ממותקת כמו מיץ פתל וכדומה היא בדרך כלל שותה. רציתי לשאול איזה תוספות את ממליצה לשים לה עם המים על מנת שתשתה יותר. והאם את ממליצה על מים פושרים או קרים? תודה

אם ילד לא צמא הוא לא ישתה וכאשר תהיה צמאה תשתה מים רגילים קרים או בטמפ החדר אין שום סיבה להרגיל אותה לפטל . לפעמים את יכולה לתת מיץ תפוזים טבעי

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים