תזונת תינוק בן 5 חודשים

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

26/03/2015 | 22:56 | מאת: רוני

שלום, התינוק שלנו בן 5 חודשים, ניזון מנוטרילון ar בגלל חשד לריפלוקס... שמאוד עוזר ומונע פליטות... השאלה שלי היא כזו.. הוא אוכל 210 מ"ל 4 פעמים ביום אך מסיים עד הטיפה האחרונה ונראה כי רוצה עוד אבל לא בוכה בנתיים אני לא מעלה אבל האם זה לא פוגע במנגנון הרעב שובע? אולי כדי להעלות את המינון? הגובה שלו 65 והוא שוקל 7240...אשמח לתשובתכם המקצועית תודה.

את יכולה לעלות ל240 סמ"ק למנה כי הוא אוכל 4 ארוחות ביום

01/04/2015 | 19:14 | מאת: רוני

ביום האחרון הוא מסיים 210 אבל לא נראה שרוצה עוד.. אני פוחדת שאם אעלה לו ל240 הוא יפלוט..בגלל הריפלוקס.. מה כדאי לעשות? ובחבילה של נוטרילון ar לא כתוב על 240 סמ"ק המקסימום 210...מזה אומר?

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים