עצירות- בן 7 חודשים

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

28/03/2015 | 05:37 | מאת: אורלי

שלום, כבר למעלה משבוע שבני סובל מעצירות. *מוצקים התחלנו לפני חודש, אוכל 2 ארוחות. העצירות מתבטאת בצואה קשה שיוצאת לאט ובכאב. הוא ממש בוכה וסובל. משרה שזיפים מיובשים בלילה ובבוקר נותנת אותם (עם קצת אגס). את מי השזיפים הוא לא אוהב, אך מוסיפה למוצקים של ארוחת הצהריים שלו. בסיום כל ארוחה מניקה ונותנת מים. נותנת מים עם כפית כי לא רוצה מבקבוק. לא מרגישה ששותה הרבה, אבל כן שותה... נכון לעכשיו לא נותנת ברזל, בננה, גזר.. בבוקר, כאמור, שזיפים מיובשים + אגס בצהריים בשר + בטטה+ תירס+ דלעת. השאר הנקות. הצעות? האם מוקדם מדי לתת עגבנייה? תודה!

קודם כל את יכולה לתת ארוחת פירות עם תפוח ואגס ואבוקדו וטחינה בלי שום בעייה במרק א יכולה גם גזר וקישוא ודלעת וחתיחת בטטה גם עגבניה את יכולה לתת אם לא רוצה מים תעזבי אותו כי הוא יונק אם את לא מסתדרת ויש עצירות (מה שאת מפרטת זאת לא עצירות ) פני לרופא ילדי שלך

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים