שאלה לגבי סדר יום וארוחות לבת שנה ושבעה חודשים

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

26/03/2015 | 22:49 | מאת: אלונה

שלום רב, הבת שלי בגיל שנה ושבעה חודשים ונמצאת איתי בבית. רציתי לעשות לה סדר מבחינת ארוחות וזמני ארוחות ולדעת אם מה מומלץ לתת ובאיזה תדירות,ובאילו שעות. מה מומלץ להוסיף ומה כדאי לשנות. בגדול כרגע סדר היום מבחינת ארוחות הוא : קמה בשעה 7-7 וחצי ואז אני נותנת לה בקבוק מטרנה שבתוכו דייסת שיבולת שועל סביבות 9 אני נותנת לה או קורנפלקס עם חלב,או מעדן סביבות 10 וחצי בננה או איזה פרי או סנוויץ ואז עד שהיא הולכת לישון נותנת לה בנוסף או פרי אם לא אכלה או עוגיה פטי בר או במבה קצת. ואז שהיא מתעוררת בסביבות שעה 3 אני נותנת לה ארוחת צהריים מלאה. לאחר כשעה שוב או מעדן או פרי וסביבות 7 וחצי ארוחת ערב שהיא לרוב ביצה עם ירקות. כמו כן אני מתלבטת אם להזיז לה את ארוחת הצהריים ללפני השינה לשעה 12. אשמח לשמוע המלצות לתפריט וסדר יום מבחינת תזונה. תודה

סה"כ בסדר גמור ארוחת בוקר בקבוק' תמ"ל ארוחת ביניים לחם עם ממרח ופרי צוהריים ארוחה בשרית ארוחת ביניים יוגורט ארוחת ערב ביצה עם גבינה וירקות ולחם אם רוצה שוב בקבוק תמ"ל

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים